muutot mukavasti 40 vuoden kokemuksella!

Muuttopalvelut

Yksityismuutot

Ammattitaitoinen ja kokenut henkilöstömme mahdollistaa teille onnistuneen ja huolettoman muuton alusta loppuun asti. Pakkaamme ja suojaamme huolellisesti kalusteenne ja käsittelemme irtaimistoanne hellävaraisesti. Tarvittaessa voimme suorittaa ennen muuttoa arviointikäynnin. Meiltä saatte myös halutessanne täyden palvelun muuton aina tavaroiden pakkaamisesta loppusiivoukseen ja jätteiden poisvientiin.

Yritysmuutot

Suunnittelemme yrityksenne kanssa kustannustehokkaan muuton tai kuljetuksen ja pidämme huolen aikataulussa pysymisestä ja siirrettävän materiaalin virheettömyydestä koko kuljetustapahtuman ajan. Palvelemme sekä pienet että isot yritykset. Kysy lisää muuttoluurista tai yhteydenottolomakkeella!

Pianonsiirrot

Pianonsiirrot hoidamme ammattimaisesti aina katutasosta kattohuoneistoon saakka. Teemme pianonsiirrot valtakunnallisesti. Kysy lisää muuttoluurista tai yhteydenottolomakkeella!

Muut kuljetukset
Tarjoamme juuri sinulle räätälöidyn erikoiskuljetuksen tarpeidesi mukaan; teemme kalustekuljetukset, pikakuljetukset, ovelta ovelle täsmäkuljetukset ja niin edelleen. Kysy lisää muuttoluurista tai yhteydenottolomakkeella!
otayhteytta